Sådan

Vi starter samarbejdet med et uforpligtende møde. Her lytter vi til jeres udfordringer og får en snak om mulige løsninger.  Måske skal I have formidlet en kompliceret teknisk detalje omkring et nyt produkt til den næste messe eller på hjemmesiden? Eller måske er er der behov for en profilfilm til en generel branding af virksomheden?

Vi vil til mødet have konkrete eksempler med på tidligere produktioner og løsninger. Eksempler, som I kan tage afsæt i, når I skal finde ud af hvad, der vil passe til jeres behov.

Hvis vi får snakket os frem til en mulig løsning på jeres udfordringer, så fremsender vi et tilbud til jer.

Inden arbejdet går i gang udarbejder vi en kontrakt, som præciserer vilkårene for samarbejdet. Herefter udarbejder vi manuskript og storyboard til jeres godkendelse. Produktionen går i gang, når I har godkendt manuskript og storyboard.  

Til slut rådgiver vi om hvordan produktionen kommer op på de mest relevante platforme så produktet rammer målgruppen og får størst mulig eksponering.


Kontakt os

Vi tager gerne en snak med dig om hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med at opnå et øget salg ved hjælp af vores produkter. Kontakt os i dag på +45 61 68 76 61 eller via. info@illusionmedia.dk og vi vender tilbage til dig snarest.