Vi er specialister i at præsentere produkter og koncepter på en let forståelig måde, så din virksomhed kan øge salget. I et tæt samarbejde med vores kunder, laver vi produktioner der skaber resultater, som kan måles på bundlinjen.


Om os

Illusion Media er din one-stop leverandør af 3D visualisering, animationsfilm og grafisk design. I et tæt samarbejde med vores kunder, laver vi produktioner der skaber resultater, som kan måles på bundlinjen. Vores faglige niveau er højt, og vi gør en ære ud af at engagere os 110% i alle vores opgaver - store som små. Vores pli og gode kundeservice betyder, at vi den dag i dag har mange faste, tilbagevendende kunder. Det betyder meget for os. 

Vores kontor er baseret i Filmbyen i hjertet af Aarhus - midt i et kreativt miljø, hvor vores naboer tæller filmproduktionsselskaber, reklamebureauer, tekstforfattere og meget mere. Vi er stolte af at være en del af dette kreative miljø, og samarbejder ofte på tværs med disse virksomheder.

Illusion Media er også leverandør af post-produktion til den danske mediebranche. Vi har erfaring med alt fra motion graphics, compositing, visuelle effekter og color grading. Vi har leveret post-produktion på alt fra tv- og biografreklamer, spillefilm og virksomhedsfilm. Vores netværk indenfor post-produktion er bredt, og vi servicerer virksomheder i hele landet.

 

udvalgte kunder

kunder.png

Adresse, CVR mv.


 

Kontakt os

Vil du gerne høre mere om hvad vi kan gøre for dig og din virksomhed, så benyt formularen i højre side. Så vil vi henvende os til dig hurtigst muligt.

Du kan også sende os en mail på info@illusionmedia.dk eller ringe til os på tlf.: +45 61 68 76 61.

Vi byder dig også velkommen til at kigge forbi vores kontor i Mejlgade til en varm kop kaffe og en snak om hvad vi kan gøre for din virksomhed.

Kontaktoplysninger

Illusion Media ApS
Mejlgade 47, 4. (baghuset)
DK-8000 Aarhus C

CVR: 35 81 48 76

Telefon: +45 61 68 76 61
E-mail: info@illusionmedia.dk

Dit Navn *
Dit Navn

Medarbejdere