Interaktiv 3D giver helt nye muligheder for produktpræsentationer, og en suveræn brugeroplevelse.

Det er et velkendt faktum, at desto mere man involverer brugeren i præsentationen af et produkt, desto bedre. Dette er grundprincippet i vores interaktive præsentationer.

I en interaktiv 3D løsning, kan din virksomheds produkt sættes ind i en 360 graders præsentation, som gør det muligt for dine kunder at opleve dit produkt fra alle sider, og klikke ind på “hot-spots”, som åbner en faktaboks op med yderligere detaljer.

I faktaboksen kan der både vises tekst, billeder og video.

Interaktive præsentationer er utroligt populære, og bliver ofte brugt med succes på messer, til kundemøder, præsentationer og på vores kunders hjemmesider.

En 360 graders præsentation kombinerer kort sagt de bedste elementer fra film og stillbilleder og giver en brugeroplevelse, der både er indlevende og engagerende. Dét skaber mere salg.

Vores interaktive 360 graders præsentationer er kompatible med moderne browsere, og kan således benyttes på både stationære og mobile enheder.

Vi kan i de fleste tilfælde også levere løsningerne i offline udgaver, som kan tages med til messer eller salgsmøder hvor der ikke er internetadgang.

EKSEMPLER: