Socialpædagogerne Østjylland

Humor som virkemiddel

Vi har haft fornøjelsen af at producere denne humoristiske - og informative animationsfilm, for Socialpædagogerne Østjylland.

Se den animerede film her

Opgave

Filmens formål var primært, at fortælle om værdien af et medlemsskab af Socialpædagogerne Østjyllands fagforening og a-kasse, men også at gå bag om nogle af de ulemper man kan undgå som medlem af fagforeningen.

A-kasse_1.gif
 

Vores tilgang - “Humor som virkemiddel”.

Eftersom filmens største målgruppe er et “yngre” publikum, valgte vi at bruge humor som virkemiddel. Humoren skulle løsne op i en ellers informationrig animeret film og samtidigt gøre filmen kontinuerligt spændende og imødekommende.


Efter vi havde fået godkendt storyboard og speak af kunden, var næste del i processen at få styr på det visuelle. Stilen skulle være simpel, så den var let at forstå og samtidigt gav 100% fokus på historiens vigtige pointer.

Det var vigtigt at karakterne fik noget liv, og derfor brugte vi meget tid på animationsarbejdet, så figurerne fik de helt rigtige ansigtsudtryk og bevægelser. Som for eksempel den sure chef nedenfor…

Ikke alle chefer der er lige gode.

Ikke alle chefer der er lige gode.

 

Proces

Det var en spændende og anderledes opgave, at skulle arbejde i 3D med et enkelt og stiliseret udtryk både hvad angår miljø og de forskellige karakterer.

Igennem produktionen arbejdede vi med forskellige grafiske udtryk, påklædning og farver, indtil vi ramte den helt rigtige visuelle stil.

Som vist på billedet under, er det et par af de transformationer vores person “Peter” gik igennem, inden han fik et tilfredsstillende udseende, (billedet til højre).

Da stilen for første scene og karakter var færdig, kunne vi videreudvikle på resten af vores “hold” her i den animerede film.

Peter’s “extreme” makeover

Peter’s “extreme” makeover

Hele “holdet”.

Hele “holdet”.

Det har uden tvivl været en spændende proces at udvikle universet til denne animerede film. Filmen er blevet delt af mange på Facebook, og projektet er blevet taget rigtig godt imod af både kunden og deres målgruppe.

Endnu en succesfuld produktion med et resultat, som vi her hos Illusion Media er stolte af.

Tak for kigget!

Klik på billedet for at se flere eksempler på vores arbejde.