Socialpædagogerne Østjylland

Humor som virkemiddel

Vi har haft fornøjelsen af at producere denne humoristiske - og informative animationsfilm, for Socialpædagogerne Østjylland.

Se den animerede film her

Opgave

Filmens formål var primært, at fortælle om værdien af et medlemsskab af Socialpædagogerne Østjyllands fagforening og a-kasse, men også at gå bag om nogle af de ulemper man kan undgå som medlem af fagforeningen.

A-kasse_1.gif
 

Vores tilgang - “Humor som virkemiddel”.

Eftersom filmens største målgruppe er et “yngre” publikum, valgte vi at bruge humor som virkemiddel. Humoren skulle løsne op i en ellers informationrig animeret film og samtidigt gøre filmen kontinuerligt spændende og imødekommende.


Efter vi havde fået godkendt storyboard og speak af kunden, var næste del i processen at få styr på det visuelle. Stilen skulle være simpel, så den var let at forstå og samtidigt gav 100% fokus på historiens vigtige pointer.

Det var vigtigt at karakterne fik noget liv, og derfor brugte vi meget tid på animationsarbejdet, så figurerne fik de helt rigtige ansigtsudtryk og bevægelser. Som for eksempel den sure chef nedenfor…

Ikke alle chefer der er lige gode.

Ikke alle chefer der er lige gode.

 

Proces

Det var en spændende og anderledes opgave, at skulle arbejde i 3D med et enkelt og stiliseret udtryk både hvad angår miljø og de forskellige karakterer.

Igennem produktionen arbejdede vi med forskellige grafiske udtryk, påklædning og farver, indtil vi ramte den helt rigtige visuelle stil.

Som vist på billedet under, er det et par af de transformationer vores person “Peter” gik igennem, inden han fik et tilfredsstillende udseende, (billedet til højre).

Da stilen for første scene og karakter var færdig, kunne vi videreudvikle på resten af vores “hold” her i den animerede film.

Peter’s “extreme” makeover

Peter’s “extreme” makeover

Hele “holdet”.

Hele “holdet”.

Det har uden tvivl været en spændende proces at udvikle universet til denne animerede film. Filmen er blevet delt af mange på Facebook, og projektet er blevet taget rigtig godt imod af både kunden og deres målgruppe.

Endnu en succesfuld produktion med et resultat, som vi her hos Illusion Media er stolte af.

Tak for kigget!

Klik på billedet for at se flere eksempler på vores arbejde.

3D visualisering: 360 3D

2015 har været et spændende år for Illusion Media. I år har vi nemlig tilføjet endnu et produkt til kataloget. Det hedder 360 3D, og er en interaktiv præsentationsform som kombinerer det bedste fra tekst, billeder og video. 

Med en 360 3D kan brugeren se produkter fra samtlige 360 grader, og klikke ind på hot-spots, som indeholder tekst og video/billeder. 

360 3D kører uden flash, og virker således på alt lige fra PC/MAC, tablets og mobiltelefoner. 

I løbet af 2015 har vi leveret 360 3D til flere kunder, som har brugt det på messer, kurser og salgsmøder med stor succes. Vi har naturligvis tilpasset løsningen til hver enkelt kundes ønsker og behov.

Du kan se nogle af 360 3D løsningerne, som vi har leveret på nedenstående links:

Octane Render

Vi er netop ved at konvertere vores workflow til at køre med New Zealandske OTOY's renderingsprogram "Octane Render", som gør det muligt at rendere med meget højere hastigheder sammenlignet med traditionel CPU rendering. På dansk vil det sige at det bliver muligt - næsten i realtid - at se det endelige resultat af det man arbejder på. 

Normalt tager en 3D rendering af ét billede alt fra 30 sekunder til flere timer. Og ganges det op med de 25 billeder der er i sekundet i film, begynder det først at blive tidskrævende.
Octane Render benytter derimod en ny teknologi, som gør det muligt at benytte grafikkort (GPU) til rendering. Hastigheden er nu nået til den højde, at det er mange gange hurtigere end traditionel CPU rendering, og man kan med ét grafikkort rendere billeder på en hastighed, som ellers ville kræve flere PCere.
Med flere GPUere installeret i den samme maskine, kan man samtidigt nemt mangedoble sin hastighed for langt mindre beløb end med traditionel CPU rendering (som normalt kræver en investering i en hel PC).

Tjek demo-videoen nedenfor og se hvor hurtigt det går i Octane Render (det sjove begynder ved 1.20). Det er nemt at se hvorfor vi glæder os  :)