Ønsker du at øge salget? Så kan en animeret film være noget for din virksomhed. 

Udfordringen

Du kender det sikkert. Du har et koncept eller produkt, som måske kræver lidt ekstra tid at forklare. Og selvom du sender foldere, produktblade mv. til dine kunder, oplever du at det ikke helt er nok? Flere og flere virksomheder vælger i dag, at løse disse udfordringer ved hjælp af animationsfilm. 
 

Øg salget og forbedr produktforståelsen

I en animationsfilm, kan man ved hjælp af levende billeder hurtigt og nemt præsentere kunder for virksomhedens produkt eller koncept. Ved hjælp af et tydeligt og simplificeret billedsprog, kan selv de mest komplekse produkter præsenteres . En animationsfilm kan med andre ord gøre, at kunderne forstår dit koncept eller produkt meget hurtigere - og dermed øges sandsynligheden for et salg. Faktisk kan en animationsfilm øge produktforståelsen med op til 74% hos dine kunder.*
Samtidigt kan man med en animationsfilm, eksponere et langt større publikum for virksomhedens produkt eller koncept igennem fx. Youtube annoncering. Og besøgende på din virksomheds website, vil være op til 65% mere tilbøjelige til at købe dit produkt eller service end hvis du ikke havde en video*.

*Kilde: http://www.forbes.com/sites/theyec/2013/10/10/why-a-video-elevator-pitch-will-improve-your-market-share/

Profilfilm, produktfilm og præsentationsfilm

Vi har erfaring med de fleste typer animationsfilm. Vi laver både profilfilm, produktfilm og præsentationsfilm. Se eksempler på vores arbejde for tidligere kunder nedenfor.

EKSEMPLER PÅ VORES animerede film

Se flere eksempler her.

Lyder animationsfilm som noget der kunne være interessant for din virksomhed? Så kontakt os i dag på telefon +45 61 68 76 61 eller på info@illusionmedia.dk for en snak om hvordan vi kan hjælpe din virksomhed på vej mod et øget salg.