Med 3D visualisering kan din virksomhed skabe mere salg og øge produktkendskabet blandt nye og eksisterende kunder.

 

Hvorfor bruge 3D Visualisering?

Imponér dine kunder med en 3D visualisering. Du kan med en 3D visualisering på flotteste vis, demonstrere produkter i præcis det miljø som du ønsker.

Vi visualiserer alle slags produkter og koncepter. Produkter eller koncepter som endnu ikke findes kan visualiseres i 3D, og derved kan produktet vises - og dermed sælges - til interesserede kunder før det går i produktion. Herudover kan dit produkt vises i et præcist det miljø du ønsker. Det kan være i et neutralt hvidt rum eller i en udendørs scene som er skræddersyet til dit produkts brugssituation.

Industriprodukter er ligeledes oplagte kandidater til 3D visualisering. I mange industriprodukter gemmer den vigtige detalje sig ofte under overfladen. Ved hjælp af 3D visualisering, kan man nemt og enkelt vise produktdetaljer, som ellers ville være umulige at se med det blotte øje. 

Det er kun fantasien der sætter grænserne.

Vi er din specialist

Hos Illusion Media er vi specialister i, at hjælpe danske industrivirksomheder med at præsentere deres produkter, så potentielle og eksisterende kunder forstår produkternes egenskaber.
Som nogle af de få, leverer vi også 3D visualiseringsfilm, som har samme høje niveau som almindelige billeder. Se eksempler på alt dette på billederne og videoerne nedenfor.

Eksempler på vores 3D visualisering

 

3D visualisering - PRODUKTER

Vi leverer forskellige typer 3D visualiseringer. Læs mere om hver enkelt type via. nedenstående links.

360° 3D
3D Visualiseringsfilm
3D Visualiseringsbilleder


Samarbejdet med Illusion Media har været en virkelig positiv oplevelse for os. Det har i særdeleshed styrket vores brand, at vi har fået et markedsføringsværktøj af så høj kvalitet, hvilket vi har mærket i en efterfølgende stigende omsætning.
— William Vingaard, Marketing Manager, Agito Medical

360° 3D

Det er et velkendt faktum, at desto mere man involverer brugeren i præsentationen af et produkt, desto bedre. Dette er grundprincippet i vores interaktive præsentationer.

Ved hjælp af 3D visualisering, kan din virksomheds produkt sættes ind i en 360 graders præsentation, som brugeren kan navigere i. I præsentationen kan brugeren gå på opdagelse og udforske produktet på egen hånd. På forskellige nedslagspunkter på produktet kan der placeres “hot-spots” - klikbare felter, som brugeren kan klikke på, hvorefter en faktaboks viser uddybende information. Der kan desuden placeres billeder og video i faktaboksen. 

Vores interaktive 360 graders præsentationer er kompatible med de fleste tablets, mobile enheder samt PC og MAC.

Interaktive præsentationer er utroligt populære, og bliver ofte brugt med succes på messer, til kundemøder, præsentationer, og som en integreret del af websites. 

En 360 graders præsentation kombinerer kort sagt de bedste elementer fra film og stillbilleder og giver en brugeroplevelse, der både er indlevende og engagerende. Dét skaber mere salg.

EKSEMPLER:

360° 3D til  Universal Robots A/S

360° 3D til Universal Robots A/S

360° 3D til Pieter Mouritsen A/S

360° 3D til Pieter Mouritsen A/S

360° 3D til Innoscan A/S

360° 3D til Innoscan A/S

3D visualisering - film

Hvis et billede siger mere end 1000 ord, hvad gør en film så? 

Film har den fordel, at det i modsætning til billeder er i bevægelse. Dette gør det muligt, at præsentere produktet imens det er i funktion, og man kan give seeren en 360 graders oplevelse af produktet, som giver en endnu bedre forståelse af størrelse og funktionalitet. Man kan desuden zoome ind og isolere specifikke produktegenskaber.

Samtidigt muliggør en 3D visualiseringsfilm, at demonstrere produkter i scenarier, som traditionelt set ville være umulige eller for omkostningstunge at demonstrere. Dette kan eksempelvis dreje sig om virksomheder som beskræftiger sig med katastrofehåndtering (oliespild, redningsudstyr, brandslukningsudstyr eller lignende) samt produkter som indgår i så komplekse situationer, at dokumentation er umulig. Det kan endda være at produktet ikke er produceret endnu, og kun findes som en arbejdstegning.

Alle disse produkttyper kan demonstreres i den virtuelle verden, hvor praktisk talt alt kan lade sig gøre. For produkter som stadig er under udvikling, kan man ved hjælp af en 3D visualiseringsfilm vække produktet til live, og vise det i funktion. Dette gør det muligt, at demonstrere produktet for potentielle investorer og fremtidige kunder – inden produktion. Samtidigt kan en 3D visualiseringsfilm kan være med til at øge kundetilgangen og produktkendskabet hos nye og eksisterende kunder, og fremme det passive salg når filmen bliver set via. virksomhedens website.

3D visualisering - billeder

Har din virksomhed brug for billeder til foldere, til websitet eller måske til et banner til messen? Så lad os hjælpe dig! Vi producerer 3D visualiseringsbilleder i alle størrelser - alt fra frimærkestørrelser - til store bagvægge på 10 meter til messer.

Vi visualiserer alt - fra møbeldesigns, industriprodukter, arkitekttegnede huse - til store komplekse scener. 

Ofte er 3D visualiseringsbilleder langt mere rentable end traditionelle billeder. Det er nemt at tage billeder fra alle vinkler af produktet, når det ligger i den virtuelle verden. Baggrunden kan nemt udskiftes, nye detaljer kan tilføjes produktet, paneler kan pilles af - og meget mere. Det kan også være, at du har en idé til det perfekte billede - men mangler locationen til det? Med 3D visualisering er det muligt, at præsentere din virksomheds produkt eller scenarie i lige præcis det miljø du ønsker.

Vi udfører udover produktionen af 3D billederne også gerne det dertilhørende grafiske design og layout på billedmaterialet.

sikkerhed

Vi er en af de få virksomheder i Danmark, som benytter GPU rendering til 3D visualiseringer. GPU rendering kan rendere billeder og film mange gange hurtigere end traditionelle renderingsmetoder - dette betyder at vi kan rendere alt in-house. Dermed undgås det, at følsomme designfiler bliver sendt over internettet til eksterne renderingsservere, som ofte er placeret i udlandet. Det giver sikkerhed og tryghed for vores kunder. 

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Du er velkommen til at kontakte os til en snak om mulighederne for 3D visualisering af dit produkt eller koncept. Ring til os på +45 61 68 76 61 eller send en mail til info@illusionmedia.dk for en snak om hvordan vi kan hjælpe din virksomhed på vej mod et øget salg.